Allround monteur machinebouw

Werkzaamheden

Als je bij ons komt werken, werk je samen met je collega’s aan de vervaardiging van het gehele systeem. Mechanica, elektronica en besturingstechniek komen samen in deze job. Denk aan de assemblage en montage van de vacuümkamers, de pompen en diverse fijnmechanische onderdelen als heaters en targetstages. Maar ook het samenstellen en aansluiten van alle elektronica behoort tot je werkzaamheden evenals het testen van (deel)systemen. Je werkt tevens mee aan de installatie van de systemen bij de klant, veelal in het buitenland. Dit zal enkele keren per jaar voorkomen.

Omdat bij ons ieder systeem uniek is, word je voortdurend uitgedaagd het beste uit jezelf te halen en proactief mee te denken om zo te komen tot een optimaal eindresultaat voor onze klanten. Gezien de complexiteit van de systemen spreekt het voor zich dat je intern goed wordt begeleid en dat je dagelijkse werkzaamheden passen bij je kennis en ervaring.

Wij vragen

  • Je hebt een technische MBO-4 opleiding afgerond.
  • Je hebt inmiddels enkele jaren gewerkt in een technische omgeving.
  • Je kunt technische tekeningen en elektrische schema’s lezen en hier vervolgens zelfstandig mee aan de slag.
  • Je toont initiatief, bent een teamplayer en beschikt over probleemoplossend vermogen.
  • Je spreekt Engels omdat je dit nodig hebt als je voor ons naar het buitenland gaat.

Wij bieden

Een uitdagende en afwisselende functie met veel eigen verantwoordelijkheid en de mogelijkheid je te ontwikkelen middels training on the job en opleidingen. Je komt terecht in een enthousiast team dat continu werkt aan innovatieve, hightech oplossingen voor onze internationale klanten. Je werkzaamheden passen bij je kennis, ervaring en ambitie en uiteraard word je hier passend voor beloond.

Reageren

Je kunt eenvoudig en snel reageren via onderstaande button. Wil je liever eerst meer informatie, dan kun je contact opnemen met Babette Veldhuizen (HRM) via telefoonnummer 053-2030 244.

Apply